Veelgestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen door bezoekers op onze website.

  • /
  • F.A.Q.

Veelgestelde vragen aan de Holland Papier Groep

Hoe kan ik bestellen?
U kunt uw bestellingen doorgeven per telefoon, fax of per e-mail.

Wat is de levertijd van Holland Papier Groep?
Holland Papier Groep hanteert een levertijd van 1 werkdag. Dit altijd in overleg en onder voorbehoud. Wanneer een product niet voorradig is wordt er door Holland Papier Groep voor een overbruggingsoplossing gezorgd.

Wat is het franco order bedrag?
Het franco order bedrag is € 475,-- ex-btw. Onder dit bedrag wordt er € 35,-- administratie- en verzendkosten in rekening gebracht.

Levert Holland Papier Groep aan de eindgebruikermarkt?
Nee. Holland Papier Groep levert alleen aan de wederverkoper. Wanneer Holland Papier Groep door een eindgebruiker wordt benaderd zal er een dealer in de buurt van deze gebruiker worden aangewezen als leverancier van de door Holland Papier Groep aangeboden producten.

Staat Holland Papier Groep op beurzen?
Nee. Holland Papier Groep zal niet deelnemen aan beurzen in Nederland. Deelname aan beurzen in Nederland wordt door Holland Papier Groep verworpen, omdat het weinig toevoegt aan ons productassortiment. Zoals u waarschijnlijk wel eens heeft ervaren wordt er aan u, als welwillende klant, weinig aandacht geschonken op een beurs. Holland Papier Groep, wanneer u dit op prijs stelt, stuurt liever een adviseur bij u langs. Zo kunt u in alle helderheid met een vertegenwoordiger van Holland Papier Groep tot een goede aanpak komen.

Staat uw vraag er niet bij?
Voor al uw vragen staat we u graag te woord, neem contact met ons via het contactformulier

Download nu onze brochure

Download brochure